Mazzola: “Sneijder springer inte längre”

February 22, 2012 15:29
( )

 

Sandro Mazzola har uttalat sig om vad han anser är problemet för Inter #10 och ger även resten av laget en rejäl känga.

“Problemet är att Sneijder inte springer, han kanske inte har viljan… Den Sneijder som Mourinho hade skulle vara mycket bra men det är inte där problemet ligger. Jag vet inte vad som är problemet… Ifall det är i huvudet, i benen, men jag repeterar att han är inte den lika uppskattade spelare som han var när portugisen var vid bänken. Den riktiga Sneijder spelar i vilket lag som helst, men det vi har sett hjälper inte mittfältet och han hjälper inte till i defensiven, som just nu är ett problem”.

Just nu så talas det om en generationskonflikt hos Inter men enligt Mazzola så är detta falska påståenden.

“Om de unga inte har presterat de som man hade förväntat sig så är det självklart att man måste förlita sig mer på “gamlingarna”, men det finns goda förhoppningar om ett gott resultat ikväll. Anledningarna till krisen? Vid en viss ålder så är man helt enkelt inte samma spelare som tidigare och det är svårt att ändra på en grupp som har vunnit så mycket. Man skulle kunna tänka sig att “mästarna” skulle alltid kunna ge sitt bidrag”.

När kommer förnyelsen i Inter?

“Inter behöver inte tänka på imorgon utan istället tänka på idag. Eller snarare, gå så långt som möjligt i Champions för att justera säsongens rytm… Sen kan man börja tänka på spelarnas prestationer och lagets identitet. Inter har alltid köpt unga spelare men olyckligtvis så har det inte spelat till sitt yttersta när de har fått chansen”.

Källa: fcinternews.it

By Editorial Staff