Sneijder:”Klubben bestämmer min framtid, mot OM för att vända”

February 22, 2012 11:59
( )

Sneijder till De Telegraaf:

“Varje match är en möjlighet att vända på den här tendensen, således är matchen mot OM det också. Framtiden? Jag är lugn, inte orolig, klubben kommer att bestämma. Alla vi är på jakt efter en vinst för att hitta lite lugn igen. Ranieri? I fotbollen är det så att om resultaten inte kommer så får tränaren ta all kritik, det är han som blir offret. Som tur är är det inte jag som ska ta några beslut utan det är klubben som gör det.”

Om den oturliga perioden:”Vi har ingen tur alls. Bollen vill inte in och det finns inte heller någon chans att den går in. Mot Bologna så låg vi helt plötsligt ifrån ingenstans under med 2-0. Sedan pratar vi om Serie A, alla lag är bra. Skadan? Det i låret fortsatte kom tillbaka, jag lyckades inte bli kvitt den, men nu känner jag att jag är i bra form, det är det viktigaste.”

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter