Sneijders svar till Van Basten: “Jag är redo!”

February 22, 2012 17:12
( )


Enligt Corriere dello Sport, så uttalade sig igår Milans gamle stjärnmittfältare och den förre Ajax-coachen Marco Van Basten om sin landsman och Inters mittfältare Wesley Sneijder. Då bekräftade han att han ansåg Sneijder som en av de bästa mittfältarna i världen just nu, men att han har problem med mentaliteten.

Van Basten gjorde analysen att eftersom Scudetto-drömmen är grusad för Inters del så ska Sneijders fokus och tanke nu ligga på EM2012 och att då dra Holland till att bli europeiska mästare, efter deras silver i VM senaste. Van Basten menar då att som fotbollspelare måste man hålla koncentrationen på nuet och inte blicka för långt framåt.
Sneijder själv adresserar detta på Twitter idag där han skriver som svar till Van Basten.

“Jag tänker självklart på EM, men som en proffesionell idrottsman så nästa match ligger alltid i fokus och jag är redo!”

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter