Caliendo:”Inter försökte med Dunga. Baggio som assisterande?”

Caliendo:”Inter försökte med Dunga. Baggio som assisterande?”-->
<!--:sv-->Caliendo:”Inter försökte med Dunga. Baggio som assisterande?”<!--:-->
February 23, 2012 19:24
( )

De senaste dagarna har Dunga nämnts som ett namn för Inters bänk i framtiden efter att han personligen pratat väl om Inter. Inter visade redan i sommar sitt intresse  enligt agenten Antonio Caliendo som intervjuades av Radio Calciomercato: “Vi hade en del möten. Han är ingen ytlig person utan han höll hårt vid att fortsätta vara en vinnare och ville ha ett projekt. Att vara en tränare i Italien är något han skulle tycka om, han har tackat nej till ett fantastiskt bud ifrån Kina och vill träna i Europa. Han kollar inte på lönen, utan den tekniska kapaciteten hos ett lag som enligt honom är vad man formar ett vinnande lag runt.”

Om Roberto Baggio i Inter

“Han måste fortfarande gå igenom alla utbildningar och göra klart testen för att bli tränare. Man pratar om Guardiola i Inter med Roberto som assisterande, men jag ser det inte som möjligt då jag känner Roberto. Han kan inte stå bakom någon efter som att han är och kommer fortsätta att vara nummer ett.” avslutade Caliendo. 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter