Stankovic: “En oförklarlig förlust, nu måste vi svara!”

Stankovic: “En oförklarlig förlust, nu måste vi svara!”
February 23, 2012 00:47
( )

Hur förklarar man en sådan här match?”

Så inledde Dejan Stankovic sitt utalande efter kvällens match borta mot Marseille.
“Inledningsvis så gick allting bra, men vi har verkligen ingen tur på vår sida. Det finns inte så mycket att säga om den här matchen. På söndag väntar en ny tuff utmaning borta mot Napoli. Ikväll började vi lite skakigt med hastiga ändringar i uppställningen, men vi är alla proffisionella och kan vänja in nya positioner. Vi gör allt vi kan för att ta med oss ett positivt resultat. När då skeppet sjunker så sjunker vi alla tillsammans och vi kan inte skylla på någon enskild utan vi måste alla ro tillsammans.”

“Vi spelade kompakt, vi var mycket bra organiserade, kanske kunde vi ha gjort mer, men nu får vi blicka framåt. Vi är ledsna över det här nederlaget så nu siktar vi på att vända det här den tretton mars. Det finns inte mycket mer vi kan göra mer än att kavla upp ärmarna och försöka ta igen det här!”

By Editorial Staff