Gianluca Pagliuca:”Jag är övertygad om att Ranieri stannar till juni”

<!--:sv-->Gianluca Pagliuca:”Jag är övertygad om att Ranieri stannar till juni”<!--:-->
February 24, 2012 20:18
( )

Den f.d. Intermålvakten Gianluca Pagliuca analyserade matchen Napoli-Inter till Radio CRC:

“Det här är en säsong där vi fortfarande har allt kvar att spela för, även i Champions League finns det fina möjligheter. Söndagens match kommer att vara en farlig sådan, Inter är sårat och man kommer inte att ge sig lätt. Jag ser framför mig en jämn match, det här Inter har fortfarande något att ge och de kommer göra allt för att göra en bra insats, men Napoli är favoriter. Ranieri är den idealiska tränaren i nödsituationer, han är en optimal ledare och jag är övertygad om att han blir kvar på tränarbänken till slutet av mästerskapet” 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter