Altobelli:”Jag tror inte Guardiola kommer”

Altobelli:”Jag tror inte Guardiola kommer”-->
<!--:sv-->Altobelli:”Jag tror inte Guardiola kommer”<!--:-->
February 25, 2012 21:07
( )

Den forne storspelaren i Inter, Alessandro “Spillo” Altobelli pratade om Inters svåra period: “Inter har bra anfallare, man kan inte diskutera en spelare som Militos klass. Det här året är spelarna inte sig själva även om Ranieri överraskade mig i Champions när han inte spelade med Milito. Napoli är ett fint lag med entusiasm men Inter är ett lag som är gjort av vinnare, 9/11 av startspelarna har vunnit något och de måste visa det. Matchen kommer inte bli lätt. Jag hoppas på ett prov av heder ifrån de här stora spelarna. Guardiola? Jag torr inte att han vill diskutera och tränare ett lag som Inter som han måste bygga om. 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter