Liga-läget inför Napoli – Inter

<!--:sv-->Liga-läget inför Napoli – Inter<!--:-->
February 25, 2012 23:11
( )


I morgondagens omgång, omgång tjugofem i Serie A så spelas flera matcher som skulle kunna komma att påverka Inters placering i tabellen.

Inter åker som bekant till Sao Paolo-arenan för att besöka Napoli. Inter ligger just nu på en sjundeplats med 36 poäng, med en inspelad poäng på de senaste sex matcherna. Napoli ligger på en stjätteplats med 37 poäng och vid en eventuell vinst så skulle vi då passera Napoli. Skulle allting flyta Inters väg (vilket det ytterst sällan har gjort den här säsongen) så kan vi också gå upp på en femte plats, förbi Roma på 38 poäng, ifall Roma skulle förlora sin bortamatch mot Atalanta Bergamo. Enkelt sagt så hoppas vi på seger för båda Nerrazurri-lagen imorgon.

Den Champions League-platsen som Inter just nu krigar för hålls av Udinese och Lazio som båda två ligger på 42 poäng. Udinese möter Bologna på bortaplan, ett Bologna som vunnit sina två senaste matcher och ett Udinese som börjat tappa poäng. Lazio tar emot Fiorentina hemma på Olympico. Om både Lazio och Udinese skulle förlora sina matcher och Inter vinner så minskas glappet upp till Champions League-platsen till endast tre små poäng.

Skulle däremot Inter förlora imorgon så riskerar vi delvis att blå mer frånåkta av lagen före oss i tabellen, men vi skulle också kunna tappa vår sjunde plats till Palermo på 34 poäng, som möter Siena på bortaplan, i kanske omgångens mest svårtippade match. Ett Palermo som blev slagna av Calgari för att sedan massakera Lazio med 5-1. 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter