Ranieri: “Jag tror på det här laget. Varför skulle jag lämna?”

<!--:sv-->Ranieri: “Jag tror på det här laget. Varför skulle jag lämna?”<!--:-->
February 26, 2012 23:58
( )

Efter kvällens insats så vet Inters tränare Claudio Ranieri att han inte sitter lika säkert som för en månad sen. Han talade med Sky efter matchen och sa så här.

“Vi har förlora många matcher, men vi har vilja, energi och motivation för att återvända till att vinna matcher. Det var en speciell match. Vi visste att Napoli, efter triumfen emot Chelsea, skulle anfalla oss. Även vi ville vara aggressiva men vi lyckades inte. Nu måste vi hitta tillbaka till vinsterna och lyckas göra mål, för det är verkligen en mörk period just nu. Vi hade ett gyllene läge med Pazzini men han lyckades inte göra något av chansen, vilken verkligen var synd för att vi släppte inte ett dumt mål på en kontring som skapades av oss själva. Efter det försökte vi anfalla men vi lyckades inte återställa vårat misstag. 

Ranieri, vad skulle du göra om du skulle vara presidenten?

“Högintelligenta frågor… Jag vet inte, fråga honom och inte mig. Jag säger att jag bekräftar Ranieri för att det är inte hans fel att det har gått så snett och han måste fortsätta försöka. Jag är inte presidenten”.

Ranieri får frågan om hans avsked.

“Varför måste du ta ett steg tillbaka? Jag vet att jag har ett stort stöd vid min sida, men varför måste du ställa den frågan? Ni måste ställa en fråga till mig, men jag kan inte svara i presidentens ställe. Ni förväntar er att jag ska kliva ner, jag förstår inte varför. Jag kommer inte lämna in min avskedsansökan för att jag tror på dessa killar, på det här laget, vi har kämpat även idag och jag går ingenstans”.

Källa: fcinternews.it

  

By Editorial Staff