CdS: “Moratti förbereder en ombyggnad i Inter”

February 27, 2012 10:36
( )

Idag publicerar Corriere dello Sport en ordentlig lista på de spelare som Moratti skulle kunna tänkas värva för att förnya sitt Inter. Ett flertal namn nämns, de flesta som ryktats om en längre tid, men också ett nytt namn!

Först ut på listan är självklart Lucas som Moratti och Branca jobbade stenhårt för redan i januari, men utan resultat. Nu siktar Inter på att knyta till sig Sao Paulos brasse-mittfältare så fort sommarmercaton börjar. Leandro Damiao, också från Brasilien, intresserar också Inter och man ämnar ta kontakt med med Internacional, ett problem kan dock vara att nyrika Paris Saint-Germain också visat intresse för Leandro.

Inom Serie A så ligger ögongen och vilar på Genoas Rodrigo Palacio som har en alldeles strålande säsong hos de rödblåa i år. Men Inter sägs också över väga ett köp av Bolognas uruguyanske mittfältare, nummer 10, Gaston Ramirez. En tekninsk mittfältare som blommat ut fint de senaste åren. Också inom Serie A så finns intresset kvar för Mauricio Isla och Kwadwo Asamoah, båda ordinarie mittfältare i Udinese, från Chile respektive Ghana.

I övriga Europa så är det ett fortsatt intresse för André Schurrle i Bayern Leverkusen, som är en lovande ung tysk anfallare. Men också Tottenhams brassemittfältare Sandro, Stade Rennes M’vila och det måste även fattas beslut för om man vill köpa loss Mauro Zarate, Andrea Poli, Angelo Palombo och Fredy Guarin. 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter