Fcinternews & Sky – “Ranieri stannar kvar”

February 27, 2012 18:51
( )

Våra partners på Fcinternews.it bekräftar det som vi på SempreInter.com var först i världen med att rapportera i morse: nämligen att Massimo Moratti beslutat att Claudio Ranieri stannar tills vidare även ifall sista ordet inte är sagt. Ranieri kommer med andra ord att få till och med matchen mot Catania på söndag på sig att visa att han ska vara kvar. För några minuter sedan bekräftades detta även på italienska Sky av Gianluca Di Marzio: “De signaler som kommer in från Moratti uttrycker förtroende för den nuvarande tränaren. De har ännu inta talats vid på telefon, men intrycket är att man har för avsikt att inte ändra tränare. Åtminstone tills söndag (då man möter Catania), och eventuellt till Champions League-returen mot Marseille. Moratti är inte övertygad av den interna lösningen, det skulle vara en klassisk desperat handling. Anledningen till att Moratti vill fortsätta med Ranieri är att i lugn och ro välja rätt man till nästa säsong. Det hänger alltså på moratti, så de närmaste timmarna väntar vi oss ett samtal mellan Ranieri och Moratti innan vi kan ge en definitiv projketion över vem som sitter på tränarbänken hos Inter.” 

By Nima Tavallaey Roodsari