Moratti:”Jag såg inte den reaktionen jag ville se”

Moratti:”Jag såg inte den reaktionen jag ville se”-->
February 27, 2012 16:55
( )

 

Moratti har kommit tillbaka ifrån London och intervjuades utanför Saras:

“Vi får se vad vi gör, vi tänker över det, jag har inte pratat med Ranieri än, jag kommer ringa honom och sedan kommer vi bestämma. Nu vill jag höra hur han ser på saker och ting och även hur spelarna ser på det. Jag pratade med honom för några dagar sedan och det kändes som att man hade kommit tillbaka sett ur ett psykologiskt perspektiv, men många gånger räcker inte det. Matchen mot Napoli? Jag såg inte den reaktionen som jag väntade mig. Alla såg matchen och hur den avslutades. En viljereaktion? Ja men en dålig en, i första halvlek så kändes det inte som någon reaktion fanns och den andra var lite bättre. Finns det möjligheter att man fortsätter med Ranieri? Ja det finns det, men vi måste verifiera. Innan matchen mot mot Napoli så kändes det som att laget hade vilja, men sedan så fungerade det inte igår och det såg alla. Alternativ? Det är inget spel, vi får se.”

Bittra ord för Massimo som gör att iaf jag känner att Ranieri lämnar, de alternativ som nämns är Figo-Baresi eller Walter Zenga. 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter