Di Gennaro: “Lavezzi till Inter? Nej…”

<!--:sv-->Di Gennaro: “Lavezzi till Inter? Nej…”<!--:-->
February 28, 2012 20:41
( )

På hemsidan tuttomercatowebb.it så berättar Antonio Di Gennaro om mercatosituationen och spår Napolis Ezequiel Lavezzis framtid:
“För de egenskaper som en spelare som Lavezzi besitter så skulle nog den spanska ligan lämpa sig allra bäst. Problemet där är den täta konkurrensen i toppklubbar som Barcelona och Real Madrid, vilket är de enda två som är riktigt relevanta om man siktar på att vinna titlar. I Italien så känns det föga troligt att någon skulle ha råd att betala det som De Laurentis kommer kräva, där faller alltså Inter bort. I Premier Leauge så handlar det om United eller City som potentiella alternativ, likväl som de nyrika klubbarna i Europa. Paris Saint-Germain kan vi nog lägga till på listan över de som intresserar sig för Lavezzi.”

  

By Editorial Staff