Guarin nära återkomsten: Jobbar med boll igen!

Guarin nära återkomsten: Jobbar med boll igen!-->
<!--:sv-->Guarin nära återkomsten: Jobbar med boll igen!<!--:-->
February 28, 2012 16:46
( )
SempreInter.com

Det kommer äntligen positiva nyheter om Fredy Guarin och datumet för hans återkomst kommer närmare. Han har börjat jobba individuellt med boll igen och det borde betyda att han precis som han själv sade snart borde ansluta sig till att arbeta med gruppen, efter det så borde han snart bli tillgänglig och uttagen av Ranieri. Mot Catania kommer vi inte få se honom, men det är inte helt omöjligt att vi får se honom mot Chievo. Dock så måste vi komma ihåg att Guarin inte spela sedan november förra året för ett rätt seriöst problem i vaden som Portos läkare inte brydde sig om då spelaren skulle lämna.

Guarin twittrar:

“Skadan har blivit bättre och jag är väldigt nära att komma tillbaka till att träna med gruppen för att vara tillgänglig för tränaren. Tack till alla” 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter