Landskampsnytt: Forlán bildar trident med Cavani & Suarez

Landskampsnytt: Forlán bildar trident med Cavani & Suarez-->
<!--:sv-->Landskampsnytt: Forlán bildar trident med Cavani & Suarez<!--:-->
February 28, 2012 16:18
( )
SempreInter.com

Uruguays förbundskapten Oscar Tabarez är beredd att starta med sin lagkapten, Diego Forlán, när hans Uruguay möter Christian Chivu’s Rumänien imorgon kväll. Anfallaren har haft allt annat än en lyckad tid i Inter hittills och förhoppningen är att han ska hitta formen igen när han bildar ett tremanna-anfall med Luis Suarez och Edinson Cavani. Den troliga startelvan väntas se ut såhär där man ställer upp i ett 4-3-3: Nestor Muslera; Maxi Pereira, Diego Lugano, Diego Godín, Martín Cáceres; Diego Pérez, Egidio Arévalo Ríos, Cristian Rodríguez; Diego Forlán, Edinson Cavani och Luis Suárez. Nu vet undertecknad vilken match jag ska titta på imorgon kväll. 

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter