Matteo Materazzi angriper Branca: “Det är hans fel!”

Matteo Materazzi angriper Branca: “Det är hans fel!”-->
<!--:sv-->Matteo Materazzi angriper Branca: “Det är hans fel!”<!--:-->
February 28, 2012 20:15
( )
SempreInter.com

Spelaragenten, Matteo Materazzi, bror till Inters gamle mittback Marco Materazzi, uttalade sig idag enligt Fcinternews.it om situationen i Inter. Matteo har hittat en annan vinklingspunkt än att skylla Inters dåliga prestationer på tränare Claudio Ranieri. Matteo håller sportchefen Marco Branca skyldig:

“Problemet ligger i Inters passiva och dåliga värvningar under transfermarknaden, men det kritiserade jag redan i augusti. Vi bör inte kritisera det jobbet som tränaren gör utan snarare Brancas utföranden. Det har helt bara gått fel efter en säsong med så många segrar och framgångar.” 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter