Castaignos: “Inter är något man drömmer om. Guidetti är en hjälte”

Castaignos: “Inter är något man drömmer om. Guidetti är en hjälte”-->
<!--:sv-->Castaignos: “Inter är något man drömmer om. Guidetti är en hjälte”<!--:-->
February 29, 2012 20:42
( )
SempreInter.com

Vi skrev tidigare idag om Luc Castaignos som sade sig vara helt övertygad om att han gjorde rätt val när han lämnade Feyenoord för Inter. Holländarens ord i detalj rapporterar vi här:

“Jag bestämde mig direkt för att ta det här steget och jag visste vad som väntade mig. Varje gång jag går in på planen så är det fantastiska spelare runt mig, varje dag jag tränar så njuter jag av den här erfarenheten. Det är en fråga om utbildning på träningarna också även om jag inte spelar. Det bästa har jag fortfarande framför mig”

Hur kommer det sig attt du gick till Inter för att bli nyttig i det längre perspektivet istället för att vara en stjärna i Eredivise?

“Det är val som man gör. Var och en av oss måste göra sina val för att sikta så högt som möjligt och jag bestämde mig att ta vägen som kan ta mig så högt som möjligt.”

Således, ingen ånger över ditt val trots att du har fått lite utrymme?

“Jag kände att det var rätt val eftersom att alla spelare i min ålder drömmer om att spela i en klubb som den här.”

Om John Guidetti som har tagit över efter honom som fansens favorit:

“Han håller på att göra fantastiska saker just nu, i Feyenoord är han en hjälte sett till att han gör det ena hattricket efter det andra.”

Följer du feyenoord nu?

“Ja det är klart att jag gör, jag tycker att det är ett bra lag iår. Förra året var saker och ting svåra, men att se mina före detta lagkamrater spela såhär gör mig glad. Jag önskar de all lycka.” 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter