Gazzettan: “Inter och Milan bevakar Guidetti!”

<!--:sv-->Gazzettan: “Inter och Milan bevakar Guidetti!”<!--:-->
February 29, 2012 10:46
( )

Idag skriver Gazzetta della Sport återigen om John Guidetti som idag spelar sin första A-lagslandskamp med Sverige (mot Kroatien på Maksmiri-stadion i Zagreb, avspark 20.00 på TV3) några som garanterat kommer följa Feyenoord-lånets landskamp är Inter och AC Milan. Det är onekligen Johns otroliga facit som för närvarande ligger på 18 mål på 16 matcher för Feyenoord.

“Vi följer ytterst intresserat”, ska Inters sportchef Marco Branca idag ha sagt. Det ryktas även om att Guidetti är nära att sluta till sig den ökände Mino Raiola som agent, vilket då betyder att Guidetti kommer vara allt annat än gratis vid en eventuell värvning. 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter