Leonardi: “Utköpsklasulen är överkomlig”

<!--:sv-->Leonardi: “Utköpsklasulen är överkomlig”<!--:-->
February 29, 2012 11:18
( )

Parmas president Pietro Leonardi uttalade sig igår, som så många många andra, om Napolis Ezequiel Lavezzis eventuella flytt till Inter i sommar. Fcinternews rapporterade imorse att Leonardi sagt i Radio Kiss Kiss att det inte alls är omöjligt att Lavezzi säljs.

“Marknaden är till för dessa stora klubbar som är beredda att spendera stora pengar. Nog för att jag tror att det hör lite till den napolitanska mentaliteten att göra allt för att behålla Lavezzi så länge man bara kan. Vad det gäller utköpsklasulen (som ligger på 31 miljoner euro) så är det absolut inte en orimlig summa för flera av toppklubbarna i Europa som spelar i de här dimensionerna. Däremot behövs det inte heller en klasul för att dessa toppklubbar ska lyckas få de spelare de vill ha i slutändan.” 

By Editorial Staff