Morabito:”Villas Boas är inte redo. Varför inte Guidolin?”

<!--:sv-->Morabito:”Villas Boas är inte redo. Varför inte Guidolin?”<!--:-->
February 29, 2012 21:22
( )

Vincenzo Morabito som är fifa agent pratade till Calciomercatonews om Andres Villas Boas:

“Först och främst kan man säga att Villas Boas tid på Chelseabänken går mot sitt slut, Portugisen har tappat kontrollen över omklädningsrummet och har inte kvar stödet ifrån de mest viktiga spelarna i laget. Man måste bara få veta om hans adjö kommer i slutet av säsongen eller tidigare. Med det här sagt så tror jag inte att Villas Boas är redo för ett stort lag som Inter, den nuvarande erfarenheten av London har varit ett misslyckande. Utöver det så fortsätter jag med att inte förstå varför Italienska klubbar ofta söker nya tränare utomlands när vi i Italien har de bästa tränarna i världen. Varför satsar inte Inter på en som Guidolin som har gjort bra ifrån sig vart han än har varit. Jag tycker att det skulle vara en bra belöning till hans karriär och jag är säker på att han skulle göra bra ifrån sig även i Inter, resultaten pratar för sig och jag tror att han hade lyckats med mer än tränare som Gasperini eller Ranieri, med all respekt man kan ha för de här två sistnämnda.” 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter