Ombyggnadsplanerna flyger till Spanien!

<!--:sv-->Ombyggnadsplanerna flyger till Spanien!<!--:-->
February 29, 2012 11:03
( )


Inter vänder idag, enligt fcinternews, blickarna mot Spanien för att börja se över möjligheterna till ett nytt lagbygge till sommaren. Senast på önskelistan är Athletic Bilbaos mittfältare Javi Martinez och Real Madrids argentinske striker Gonzalo Higuain.

Javi Martinez kan dock bli en svår värvning med tanke på intresse från båda de spanska giganterna Barcelona och Real Madrid, likväl som intresse från andra klubbar, inräknat toppklubbarna i England.
När det gäller Higuain, så är en flytt från Real Madrid inte alldeles otroligt med tanke på att han skulle kunna få betydligt mer speltid i en annan klubb. De som kämpar om spelarens underskrift är i dagsläget Inter, Juventus och Manchester City.

  

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter