Sneijder: “Jag vill bara Inters bästa!”

February 29, 2012 11:38
( )

Efter sitt senaste uppmärksammade uttalande på Twitter så har Inters mittfältskreatör blivit hårt kritiserad efter att ha gått på italienska sportjournalister som tolkat hans tidigare uttalanden som efterfrågan för att lämna Inter. Sneijder skrev alltså något i stil med: “Om man inte förstår vad som skrivs, så bör väl de italienska journalisterna gå tillbaka till skolan eller hålla tyst!”
Nu rapporterar Fcinternews.it att Sneijder vill vara säker på att vara ännu tydligare i sin vilja att göra det bästa för Inter.

“Jag har inte alls sagt att bytet mot Napoli var ett för defensivt val och ett taktiskt misstag. Jag sa tydligt att jag var besviken över att inte ta med oss några poäng hem. Jag låter bli att ifrågasätta tränaren och ledningen. Jag trivs bra i Inter och jag vill stanna här. Jag vill göra bra ifrån mig för fansen och för Moratti.” 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter