Toni Lima:”Coutinho är på Neymars nivå”

February 29, 2012 18:36
( )

Inter har en ex-espanyol spelare som observatör i Spanien. Toni Lima var med och förhandlade i affären som tog Coutinho till Espanyol i Januari och han pratar nu om spelaren:

“Jag jobbar för Inter och de frågade mig om jag kunde värdera den här situationen. De ville veta av mig om Philippe kunde anpassa sig bra till Espanyol och jag sade att han kunde det eftersom att jag alltid tyckt att han skulle vara perfekt för Pochettinos(tränare i Espanyol) spelmönster.

Philippes form är ännu inte på topp:” I Inter så hade han inte kontinuitet till skillnad ifrån vad han har nu och det är därför jag tror att han med fysisk tillväxt kan göra ännu bättre ifrån sig. Om hans framtid vet jag inte vad jag ska säga. I fotbollens värld händer allt, just därför kan Espnayols supportrar just nu njuta av den här talangen. Vi har inte någon kristallkula för att kunna se framtiden med och vad som kommer hända. ”

En till chans i Inter ska inte exkluderas? “Valens moment kommer komma. Coutinho har ett långt kontrakt med Inter och börjar visa vad han är värd, allt kan hända och om han fortsätter göra såhär bra ifrån sig så kommer Inter säkerligen att få in en massa bud för honom i sommar.”

En klubb av högsta klass då, som kan va ute efter Coutinho? “Enligt mig är Coutinho på Neymars nivå, bara att Santos spelare står mer i rampljuset och mer publicerad. Värdet är exakt samma, om Neymar är förknippad med de största klubbarna i Europa så ser jag inte varför Coutinho inte skulle kunna ta sig till en storklubb utan problem. Jag kommer inte vara förvånad om Real och Barca vill ha honom.” 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter