Zunigas agent: “Maicons ersättare? Ja det skulle kunna vara så”

<!--:sv-->Zunigas agent: “Maicons ersättare? Ja det skulle kunna vara så”<!--:-->
February 29, 2012 20:21
( )

Napoli och Inter är utanför planen två klubbar med fina relationer, mellan Moratti och De Laurentiis räcker det med ett samtal för att kunna förstå om en affär är genomförbar eller om man behöver rensa luften emellan sig. I sommaren så kommer något att hända mellan klubbarna speciellt då Pandev finns i Napoli och Inter ryktas vara intresserade av många spelare i Napoli. Lavezzi t.ex., men även Juan Camilo Zuniga verkar vara intressant för att ge lite speed till Inters kantspel, hans agent Riccardo Calleri intervjuades exklusivt av Fcinternews och vi översätter intervjun till er:

Media har pratat om ett intresse ifrån Inter för Zuniga?

“Jag kan inte bekräfta något intresse. Det här är sedan en spänd stund där lagen iprincip spelar om allt, troféer och avgörande placeringar. Sedan kan man prata om framtidsplanerna och allt kommer börja bestämmas om någon månad, men säkerligen inte nu.”

Har det någonsin funnits något mellan Zuniga och Inter?

“Jag tvivlar inte alls på att han kan ha varit omtyckt av Inter på gångna transferfönster. I Europa är intresset väldigt starkt ifrån storklubbar i Spanien”

Skulle han kunna vara Maicons ersättare?”

“Ja det skulle han, även för att Zuniga är van vid att spela båda till vänster och höger, både som ytter högt upp i banan och lite längre ned, han är en universell spelare.”

Intervjun gjordes exklusivt av Fcinternews.it och har översatts ifrån den sidan. 

By Editorial Staff