Fabrizio Ferrari: “Hazard till Inter, varför inte?”

<!--:sv-->Fabrizio Ferrari: “Hazard till Inter, varför inte?”<!--:-->
March 1, 2012 23:00
( )

Den välkände fotbollsexperten Fabrizio Ferrari utalade sig idag, enligt Fcinternews.it, om sina tankar kring Inters snara framtid.

“Att Tottenham ska ha gjort klart med Eden Hazard? Nej, inget är klart än. Man kan inte utesluta att Inter återigen ger sig in i striden i sista stund. Nog för att det skulle kunna bli svårt. Vad gällandes M’Vila så vore det ett väldigt betydande drag för Inter. Vi talar om en ungspelare som utvecklas och spelar i franska landslaget. Problemet kan däremot vara priset, som sägs ligga uppåt 20 miljoner euro.”

Vidare så vändes blickarna mot kommande möte mellan Inter och Marseille i Champions League:
“Som italienare hejar jag givetvis på Inter, och jag tror inte att den här matchen är avgjord på något sätt. Marseilles starkaste spelare är utan tvekan Loic Remy, men även André Ayew är en mycket duktig spelare som det kan straffa sig hårt att tappa markeringen på, vilket Inter fått lära sig den hårda vägen.” 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter