Fulvio Pea:”Santon var inte redo för A-laget.”

<!--:sv-->Fulvio Pea:”Santon var inte redo för A-laget.”<!--:-->
March 1, 2012 23:07
( )

Fulvio Pea, som var Inters f.d Primaveratränare pratade om Davide Santon till tuttomercatoweb:

“Santon var ett speciellt fall eftersom att han kom in i a-laget på kort tid och kanske då inte var redo för att kunna klara av stressen i den italienska fotbollen. Han behövde en period för att kunna växa i den taktiska profilen vilket han inte fick.”

Fulvio Pea var tränaren som utvecklade och tog fram Santon. Han känner honom nog mer än många andra, i slutet av Santons tid i Inter så orsakade han iprincip ett mål bakåt i varje match när inte Mourinhos trygga system fanns och det lämnar oss undrande: Gick Santons debut och tid i rampljuset så snabbt fram att viktiga grundelement i hans skolning saknades och på så sätt blev hans fall i den Italienska fotbollen? Hur som helst kommer det inte vara kul att se honom bli en framträdande spelare inom några år med all den råtalang han har. 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter