Milito:”I den här stunden måste vi vara mer enade än någonsin”

Milito:”I den här stunden måste vi vara mer enade än någonsin”-->
<!--:sv-->Milito:”I den här stunden måste vi vara mer enade än någonsin”<!--:-->
March 1, 2012 17:29
( )

Milito intervjuas ikväll 21:00 på Inter Channel i programmet som heter “Prima Serata”. Ett litet utdrag ur intervjun som kommer sändas på kvällen skickades ut ifrån Inter Channel och vi har såklart översatt det till er läsare:

“Vi gömmer oss aldrig och vi är alltid där för att visa oss, därför sitter jag också här. På det personliga planet går det bättre nu, men vi är i svårigheter i den här stunden och därför kommer den enskilda spelaren i andra hand. Det viktiga är att ta sig ur den här situationen, med en vinst som kan ge oss lugn och säkerhet, redan på söndag. När vi går ut så ber folket oss att vinna igen som förut, och vi vill göra det. Vi är de första som lider av den här situationen, vi försöker ge allt vi har, men just nu är det en svår period och vi måste vara mer enade än någonsin: laget, klubben och supportrarna. Jag är övertygad om att vårt folk kommer fortsätta visa sitt stöd till oss som de alltid har gjort.” 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter