Rapport ifrån dagens träning 1/3: Maicon med rekordcomeback!

<!--:sv-->Rapport ifrån dagens träning 1/3: Maicon med rekordcomeback!<!--:-->
March 1, 2012 17:18
( )

Appiano Gentile:

På sportcentret “Angelo Moratti” i Appiano Gentile där Inter tränar så hölls idag den tredje träningen inför matchen mellan Inter-Catania som spelas på söndag klockan 20:45. Claudio Ranieris lag tränade på planen tillsammans med några ifrån Stramaccionis primaveralag och även Marco Branca var med för att kolla på träningen.

Gruppen värmde upp och efter ett par atletiska övningar så gick man igenom teknisk-taktiska övningar för att sedan avsluta med matchspel. Maicon var med på hela träningen tillsammans med sina lagkamrater. På planen återsågs även Castaignos, Forlan och Sneijder som gick igenom ett återhämtningsprogram efter att ha varit inblandade i landskamper under gårdagen. Pazzini var den enda av landslagsspelarna som gick igenom hela passet med sina lagkamrater pga att han enbart spelade 31 minuter.

Specifika program på planen gick Ricky, Chivu, Guarin och Ranocchia igenom. Nagatomo och Joel Obi kommer tillbaka imorgon! 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter