Spinosi om Lucas: “Han skulle redan kunna spela i Italien”

Spinosi om Lucas: “Han skulle redan kunna spela i Italien”-->
<!--:sv-->Spinosi om Lucas: “Han skulle redan kunna spela i Italien”<!--:-->
March 2, 2012 19:01
( )
SempreInter.com

Luciano Spinosi, den före detta Milan och Roma spelaren som just nu sammarbetar med agenten Riccardo Sarti, väljer att prata om Lucas Moura som är en av de hetaste namnen på marknaden idag. Spinosi väljer att börja beskriva Lucas roll på planen.

“Han spelar som ytterforward men kan även anpassa sig och spela som trequartista. Efter Neymar så är han en av de bästa i brasilianska ligan och är redan redo för Serie A.

Dock så är inte priset ett som är lättöverkomligt..

“Sant, att hämta honom ifrån São Paulo kommer inte bli enkelt. Hans värde idag är 30-40 miljoner €, men vi får inte glömma att han är en 92:a med över 50 matcher för São Paulo. I hans fall dock så är det mycket enklare att hämta honom till Italien eftersom hans kontrakt med  São Paulo“.

På tal om Lucas så avslöjas en bakgrundhistoria.

“Tillsammans med Sarti så försökte vi hämta honom till Italien för ett par år sen. Han hade en utköpningsklausel som låg på 5 miljoner €, men ingen vara övertygad om hans potential. Dock så gjorde han 13 mål hans första säsong och den siffran har stigit exponentiellt”.

Idag verkar dock Inter vara redo att värva honom.

“Jag hoppas för Italiens skull att budet kommer snarast. Han skulle kunna platsa, om Moratti skulle sälja Sneijder för att värva honom, även för att hans lön är lägre. Dock var det helt galet att ingen valde att värva honom från första början”.

 

Källa: fcinternews.it 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter