Engelsk press: “Villas-Boas till Inter redan ikväll vid förlust!”

Engelsk press: “Villas-Boas till Inter redan ikväll vid förlust!”-->
March 4, 2012 16:28
( )

Dagens stora händelse i fotbollvärlden är odiskutabelt André Villas-Boas avskedande på från Chelsea. Engelsk media förutspår nu, enligt fcinternews, Villas-Boas framtid och Inter kan ligga precis runt hörnet. Det är som bekant en stark möjlighet att Claudio Ranieri får lämna Inter vid en eventuell förlust mot Catania ikväll på Giuseppe Meazza. Ska vi då tro engelsk radio så sägs det att Villas-Boas är redo att flyga till Milano redan ikväll. Skulle Inter då förlora skulle Villas-Boas ta över direkt. Ledningen i Inter har också tidigare bekräftat intresset för den portugiske tränaren. 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter