Sky:”Villas Boas är en seriös kandidat till sommaren. De Jong..”

March 5, 2012 23:20
( )

Ifrån Skys studio så pratar Gianluca di Marzio om Inters framtida tränare:”Villas Boas är det namn som lockar Moratti och hans medarbetare mest, ett namn som man alltid kommer tänka över. André är ett av de som är mest troliga till att ta över nästa år eftersom att han känner till miljön, han har ett positivt rykte hos Inters supportrar och vissa av de vill säkert ha honom direkt. Inter värderar hans vara eller inte vara som Inters tränare väldigt seriöst, men Ranieri kommer för nu vara Inters tränare och har inte diskuterats än.”

Om kommande mercato:”Man jobbar specifikt för mittfältet. Piero Ausilio var på England-Holland för att kolla på De Jong vars kontrakt går ut, Strootman och Wijnaldum, tre spelare som är omtyckte av Inter. De Jong är en ideell spelare eftersom att han både är bra och har erfarenhet samt att hans pris inte borde vara för högt. Först måste man dock bestämma tränare.” 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter