Moscardelli: “Cambiasso är en av få fanbärare som är kvar i fotbollen”

<!--:sv-->Moscardelli: “Cambiasso är en av få fanbärare som är kvar i fotbollen”<!--:-->
March 6, 2012 18:38
( )

Davide Moscardelli är en av undertecknads favoritkaraktärer i Italiensk fotboll. Han intervjuades av Tuttomercatoweb inför matchen mot Inter och hade följande att säga:

Moscardelli, efter Juventus möter ni Inter.

“De har stora mästare, ett lag med alla de där mästarna är inte lätt att möta. Sedan har de viljan att vinna. Det kommer va svårt. Inter hade med Ranieri en fin vinstrad och var tom med och slogs om scudetton, sedan kom det här stoppet som är rätt märkvärdigt.”

Tror du att Julio Cesars tal i halvtid mot Catania kan skaka liv i Inter för de kommande matcherna? 

“Det är exakt det jag fruktar. De har viljan att komma tillbaka och kvaliteterna finns där. Dock så måste vi fokusera på deras svårigheter.”

Inters publik buade ut Cambiasso?

“Jag trodde i början att det var för bytet, men sedan så blev jag bara negativt påverkad. Cambiasso har gjort mycket för Inter och är en av få fanbärare som är kvar i fotbollen. Det är en väldigt dålig händelse. Men publiken kan göra det dem vill.”

Fredagens match kommer även att vara ett derby för Paloschi?

“När man möter Inter är det alltid en speciell match. Alberto kommer dock att ha en extra anledning till att göra bra ifrån sig.”

Vilken av dina lagkamrater skulle du föreslå till Inter?

“Jag skulle behålla de med mig i Chievo(skratt). Men Bradley har imponerat mig då han kom in på tå och nu gör stora saker”

Källa: fcinternews, tuttomercatoweb 

By Editorial Staff