Omgång 27: Hur påverkas Inter av de andra matcherna?

<!--:sv-->Omgång 27: Hur påverkas Inter av de andra matcherna?<!--:-->
March 7, 2012 19:41
( )

Nu är det en liten bökig vecka då det just nu spelas matcher i omgång 26. Vi ska ändå gå igenom helgens kommande matcher.

Efter ett oavgjort mot Catania i senaste matchen så ligger Inter på en sjunde plats med 37 poäng. Hela elva poäng upp till Lazio på 48 poäng och den Champions League-platsen som vi eftertraktar. Det ser onekligen mycket mörkt ut. Direkt framför oss på sjätteplats ligger Roma på 38 poäng som spelar borta mot Palermo. Ett Palermo som vi vet har stora problem med sitt försvarsspel. Bakom hos har vi Catania som just nu ligger under mot Cesena, men som också har en match mindre spelad. De spelar även hemma mot Fiorentina på söndag. Om de skulle vinna båda dessa matcher så kan Catania gå om Inter ifall vi skulle missa att ta poäng mot Chievo på fredag.

Framför Roma ligger Napoli på femteplats med 43 poäng, vilket också känns avlägset då Napolis formkurva pekar uppåt och de tar emot Calgari hemma på Sao Paolo på fredagkväll.

Övriga lag som kan hota att gå upp på samma poäng som Inter ifall Inter förlorar och de tar tre poäng är Palermo, Chievo och Catania. 

By Editorial Staff