Marca:”Sahin har fått nog av Madrid. Inter är intresserade”

Marca:”Sahin har fått nog av Madrid. Inter är intresserade”-->
<!--:sv-->Marca:”Sahin har fått nog av Madrid. Inter är intresserade”<!--:-->
March 8, 2012 15:47
( )

Enligt tidningen Marca så är relationen mellan Nuri Sahin och Real Madrid extremt dåligt. Han har knappt fått spela och Marca skriver att Sahin fått nog av Madrid och Real vilket gör att han till alla pris vill flytta på sig. Marca avslöjar även att Mourinho inte var intresserad av spelaren men att Madriddirektörerna trots det hämtade in Sahin. Mourinho skall först ha frågats när affären var nära att slutföras och då kunde Mourinho knappt säga nej och portugisen hade då enbart sett ett par filmer på spelaren. Iprincip samma sak hände för Mourinho i Inter när Marko Arnautovic köptes, det är också Inter som är klubben som är mest intresserade av Sahin och fortsättning lär följa!

Källor: Fcinternews, Marca 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter