Moratti:”Ronaldos minne är inte detsamma som mitt.. Vi måste göra bra ifrån oss nu”

March 8, 2012 23:06
( )

Matchen mot Chievo och den mot Olympique Marseille kommer att vara väldigt viktiga för Inter…

“Säkerligen, i serien måste vi fortsätta visa det som vi visade sista halvtimmen den senaste söndagen och mot Marseille kommer det vara viktigt eftersom att det är Champions League, vi måste göra bra ifrån oss.”

Hur ser du på Ranieri? Det är inte lätt för en tränare att hålla kursen i en svår situation?

“Det är absolut inte lätt för en tränare att varje dag läsa i tidningen att det finns en annan tränare som kommer anlända till bänken trots att det i verkligheten inte finns någon typ av kontakt med en annan tränare. Det är en seriös persom som gör sitt jobb, han har allt mitt förtroende för den svåra stund han går mot och som vi tillsammans försöker att övervinna.”

Är Moratti irriterad på att Inters supportrar skriker och ber om klarhet?

“Jag tycker att det är ganska normalt, det gör jag också som supporter då jag inte är glad, att försöka förstå vad som händer och det enda jag kan säga att det inte är så att jag skiljer mig eller inte är på plats som jag har läst på vissa ställen, allt annat än det, därför försöker jag att jobba hårt för att försöka lösa saken på bästa sätt det här och även ha ett giltigt projekt för framtiden.”

Ronaldo har sagt att du sålde honom för att han sa till dig att sparka Cuper..

“Ronaldos stämmer inte överens med mitt, men jag vill honom för mycket väl för att förneka det. Saken var annorlunda och jag ser inte mig själv på det dryga sättet som han har målat upp mig.” 

By Editorial Staff