Peluso: “Jag till Inter? Ja, tillsammans med Schelotto”

Peluso: “Jag till Inter? Ja, tillsammans med Schelotto”-->
March 8, 2012 21:13
( )
SempreInter.com

 

Många tror att Federico Pelusos framtid blir i Inter, Atalantas spelaren blev intervjuad av TMV och pratade om det och lite mer. “Det känns verkligen bra när man läser att ett lag som Inter följer mig -säger Pelluso- alla spelare drömmer om att spela i ett topplag. Men just nu tänker jag bara på Atalanta och att spela bra tills säsongen är slut. Inters kris? Alla tror att ett lag som Inter alltid ska vinna, men man vet aldrig när det gäller fotboll. Allt kan hända och det är inte lätt att börja vinna igen sen. Min framtid? Just nu tänker jag bara på alla matcher som är kvar, jag kämpar på varje träning och tänker inte på något annat. I juni får vi se om jag får chansen att flytta till ett topplag eller inte. Om Inter följer Schelotto också? Han spelar verkligen bra just nu -säger Peluso- han är i samma situation som mig och har lite kvar att bevisa men enligt mig så har han allt som behövs för att spela i ett topplag. Vi kanske kommer att spela tillsammans i framtiden också, just nu vill jag inte tänka på något annat men att spela i ett topplag är det jag drömmer om” avslutar Pelluso. 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter