Gianluca di Marzio:”El Kaddouri förlänger inte, Inter är redo”

Gianluca di Marzio:”El Kaddouri förlänger inte, Inter är redo”-->
<!--:sv-->Gianluca di Marzio:”El Kaddouri förlänger inte, Inter är redo”<!--:-->
March 9, 2012 12:49
( )
SempreInter.com

Ifrån sin hemsida så förklarar mercatoexperten Gianluca di Marzio om Omar El Kaddouris situation. El Kaddouri är en av Serie Bs mest spännande talanger och beskrivs av Bresciaredaktionen på Svenskafans kort såhär i sin senaste matchrapport där El Kaddouri inkasserade 7.5 i betyg: “El Kaddouri är förstås ingen Baggio-kopia, men han rör sig nästan lika klokt, befinner sig nästan alltid på rätt plats, för att antingen målpassa eller avsluta själv.”

Di Marzio om situationen:

“El Kaddouri är en av de mest intressanta talangerna ifrån Serie B. Han spelar i Brescia och hans kontrakt går ut 2013 och det är därför Brescia på alla sätt och vis försöker förlänga det. För att inte tappa makt i de förhandlingar som kommer att äga rum i sommar. Under de senaste 20 dagarna har det varit 2 möten för att hitta en lösning, men även idag(torsdag) så kom man inte överens. Brescia försöker göra en stor insats för att förlänga hans kontrakt och de kommer träffas snart igen. Halva Serie A är intresserade av spelaren, först och främst Udinese och Inter: Alla väntar på den stora chansen!” 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter