Inför kvällens match: Maicon eller Zanetti? Det beror på planen!

<!--:sv-->Inför kvällens match: Maicon eller Zanetti? Det beror på planen!<!--:-->
March 9, 2012 18:03
( )

Det verkar bara finnas en tveksamhet för Claudio Ranieri: Maicon eller Zanetti för högerytterbacksplatsen. Enligt Matteo Barzaghi ifrån Sky så kommer Cambiasso säkerligen vilas, men kaptenen kan fortfarande spela. Barzaghi säger:

“Det är mer troligt att Cambiasso vilar. Zanetti däremot vet vi inte än och allt beror på planen. Bentegodis plan är inte den bästa och därför skulle Maicon kunna vilas för att man inte vill riskera att hans muskelskada slås upp igen. Utan Brassen skulle då kaptenen ta högerkanten. Planen är inte i bästa skick, men som vaktmästarna berättar att den återsåddes nyligen, det finns lite sand men i jämförelse med de senaste matcherna har den blivit väldigt mycket bättre.” 

By Editorial Staff