Ranieri efter matchen: “Idag såg jag Inter! Jag har aldrig sett Sneijder såhär. Poli?”

Ranieri efter matchen: “Idag såg jag Inter! Jag har aldrig sett Sneijder såhär. Poli?”-->
<!--:sv-->Ranieri efter matchen: “Idag såg jag Inter! Jag har aldrig sett Sneijder såhär. Poli?”<!--:-->
March 9, 2012 23:29
( )

Hans Inter återvände till att ryta och Claudio Ranieri var rörd vid sidlinjen. Inters tränare pratade till Sky efter matchen: 

“Att jag blev rörd betyder att jag håller laget fast vid mig. Jag är glad för de här killarna, de spelade verkligen bra, de gjorde en riktigt bra match och förtjänadede här tre poängen efter en månad utan vinst. Det var en njutning som för de var väldigt välförtjänt. Den här vinsten är säkerligen väldigt viktig, den ger oss moral, vi sa i omklädningsrummet att vi ville komma börja om ifrån den andra halvleken mot Catania och nu fick vi en fin dos oxygen. Jag önskar mig att San Siro kan fyllas och hjälper oss, det kommer inte va lätt mot Marseille men vi kommer att försöka ta chansen.”

“Nästa steg är att försöka ta oss vidare, vi alla vet hur mycket det här betyder för laget, supportrarna och klubben. Nu måste vi koncentrera oss bra och göra det som vi gjort hittills, eftersom att vi alltid har gett allt. Såklart så ger vinnandet exakt den glädje som behövs, vinsten kom i rätt stund och måste ge oss entusiasm samt den egenvilja som vi behöver för att vända resultatet. Vad Moratti sa till mig? Han var glad precis som oss alla, han gratulerade oss för prestationen” säger Ranieri.

Relationen med Moratti är fin:

“Moratti har alltid gett mig allt sitt stöd, jag har en bra känsla med honom och jag fortsätter att jobba med all min bestämdhet för att ta tillbaka Inter så högt som möjligt. Jag tror också att presidenten tror på mig sett till att jag har fortsatt ha ärlighet och klarsynthet efter nästan en månad utan vinst.”

Om Poli:

“Han är en väldigt generös spelare och han gjorde en fin match. Jag är väldigt glad för hans prestation, men att nu bara prata om honom skulle göra mig ledsen eftersom att laget spelade väldigt bra och det var ett tag sedan jag såg det.”

Lagets form och dina val finns där..:

“Jag baserar mina val på träningarna, sedan när jag ser att jag måste byta strategi gör jag det och jag backar aldrig. Den här matchen mot Chievo gav mig många svar, ifrån anfallare till en Sneijder som jag aldrig har sett sedan jag kom till Milan”.. Han rättar sig dock snabbt:”Jag ville säga Inter, det ligger inget bakom det här” skrattar en rörd Ranieri.

Han fortsätter sin analys:

“Idag såg jag det rätta ansiktet av Inter, vi kunde falla ihop återigen och det fanns tillfällen som kunde leda till det, sett till den missade straffen. Men ikväll spelade Inter, som Inter.”

Till Premium Calcio säger Ranieri:

“Att se det här laget kämpa, ta örfilar, slåss ända till slutet gjorde oss ala glada. Idag är jag verkligen väldigt nöjd, det var längesedan vi vann, det var en livstid sedan vi höll nollan. Matchen kanaliserades direkt mot den väg vi ville ta, nu kan vi på ett bra sätt tänka på Champions. Vi måste göra bra ifrån oss och spela bra. Jag tror att vi med ett fullt San Siro kan ta oss vidare.”

Är Inter utanför den mörka tunneln nu? 

“Nej vi är bara utanför den mörka serie resultat, den här vinsten kommer att ge oss nytt liv för att ta oss an Champions. Det är bra känsla och bra prestation. ”

Om prestationen igen:

“Vi alla vet hur mycket Chievo springer, men vi var inte sämre. Det här är något som är bra inför Marseille.

Sneijder & Poli :

“Jag har aldrig sett honom spela såhär i Inter, om han är såhär så kommer han att göra skillnaden det här året. Även Poli var bra, en väldigt generös spelare. Han ville bytas ut, men jag väntade 5 minuter. Tillbaka till Sneijder: Jag är övertygad om att han kommer återvända till att göra mål.”

Även Militos mål är något positivt inför tisdag:

“Att ha vänt mot Catania och att ha vunnit i Verona är två bra självförtroende injektioner. Den här kvällen såg jag Inter.”

  

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter