Jacobelli: “Ranieris tårar är mer än känslor!”

March 10, 2012 17:44
( )

“Om en 60-årig man gråter så bevisar det äkta känslor. När hans lag inte vunnit på 47 dagar. Kanske kan man tolka det som ett nervöst utbrott över att ha undvikit ett riktigt jobbigt läge. Däremot så är det Claudio Ranieri vi pratar om, och han är en väldigt kunnig och proffessionell tränare som vanligtvis döljer vad han känner. Att då se något så iögonfallande, tyder på att det är långt mycket mer än bara en känsla!”
Så inledde Xavier Jacobelli sitt uttalande efter Inters seger mot Chievo igår, enligt fcinternews.it.
“Ranieris tårar är ett tecken på stolthet över att hans lag fortfarande vill vara med och kämpa.”

“Segern mot Chievo fick Inter kriga för med näbbar och klor“,säger Jacobelli. “Men till slut lyckades Walter Samuel och Milito få hål på Sorrentino i Chievo och man kunde lämna Verona med en seger i bagaget. Man har kommit tillbaka. Låt oss vara tydliga: Inter är fortfarande i en återhämtningsprocess och allt är inte perfekt än. Forlan är en förlorad själ och när man istället sätter in Pazzini så får han inga bollar att jobba på. Men man lyckades ändå göra mål på ett Chievo som jobbade mest för att försvara sig. När man då får se Ranieri gråta vid sidan av planen så förstår man hur viktigt det var för Inter att vinna på Bentegodi. Nämnvärt är att Marseille förlorade sin fjärde raka match på Korsika och har Ranieri lite flyt på tisdag så kommer Inter verkligen kunna le igen.” 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter