SkySport: “Maicon är spelklar!”

SkySport: “Maicon är spelklar!”-->
<!--:sv-->SkySport: “Maicon är spelklar!”<!--:-->
March 10, 2012 19:05
( )

Ikväll rapporterar italienska SkySport från Inters träning och intygar det vi alla hoppats på. Smällen som Maicon fick mot Chievo igår är inget allvarligt och Maicon är spelklar och väntas starta på tisdag mot Olympique Marseille.

Vidare så pratas det om att anfallet kommer utformas som en triangel med Milito från start och Sneijder i en släpande trequartista roll. Troligen kommer Giampaolo Pazzini gå in och erbjuda extra spets på bekostnad av Diego Forlan.

På mittfältet så bör Andrea Poli få fortsätt förtroende och spela tillsammans med Esteban Cambiasso, Dejan Stankovic och även Javier Zanetti har tränat i en mittfältsroll. Hur Ranieri väljer att ställa upp laget återstår att se.

 

  

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter