Milito:”Ranieris tårar? Han har lidit som oss. Julio Cesars tal..”

<!--:sv-->Milito:”Ranieris tårar? Han har lidit som oss. Julio Cesars tal..”<!--:-->
March 11, 2012 16:05
( )

Sky Sport intervjuade Diego Milito och bad honom kommentera Claudio Ranieris tårar efter den samme Militos 2-0 mål:

“Ärligt talat så märkte jag inget, men det är klart att han led precis som oss för den negativa perioden. Han överraskade mig men vi är alla på samma båt och kommer försöka oss ta ur den här perioden. Han vill Inter väl och vi är alla med honom.”

Om Julio Cesars tal:

“Julio sa till oss att vi var tvungna att gå ut och vända resultatet, att vi alla behövde ge mer eftersom att vi inte kunde tillåta oss en till förlust på hemmaplan. På så sätt så tog vi ut heder och stolthet för att fixa ett oavgjort.” 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter