Caliendo: “Även Inter jagar Ederson…”

March 12, 2012 17:48
( )

Lyon’s brasilianske mittfältare Ederson Honorato Campos sitter på ett utgående kontrakt med den franska storklubben och har inga planer på att förlänga heller, allt enligt hans färgstarke agent Antonio Caliendo. Till tuttomercatoweb säger Calioendo att: “Just nu är vi långt ifrån att förnya kontraktet eftersom jag har fått intrycket att tränaren inte tänker använda honom förränn han skriver på ett nytt kontrakt. Detta gör mig väldigt arg eftersom vi tänker inte acceptera att bli utpressade. Just idag är det rätt många lag som har ögonen på honom från Juve och Inter till Lazio och Santos, dvs såsom det varit de senaste 5 åren, nu måste man konkurrera med de andra klubbarna…” avslutar en irriterad Caliendo.

Vad tror ni? Är Ederson tillräckligt bra för att spela i Inter? 

By Nima Tavallaey Roodsari