Materazzi: “Jag är Mourinhos största supporter. Milito? Han är viktig. ” med mer.

March 12, 2012 22:51
( )

Efter intervjun i Gazzetta dello Sport så pratade Marco Materazzi till SkySport24 om bland annat Milit, Destro, Ranocchia Mourinho och Villas Boas:

Olympique Marseille:”Det är tio år som Inter har spelat Champions League. Om de hade sagt att jag kunde spela matchen på Meazza hade jag skrivit på direkt. Vi måste ena oss för att vinna, supportrarna och spelarna på plan.”

Militos återkomst:”Han har kommit tillbaka till att må bra fysiskt, sedan när en spelare är en bra spelare är han alltid det. Förra året så skadade han sig ofta och tappade självförtroendet när det hände så ofta, men han visar att han är en viktig spelare.”

Jose Mourinho:”Jag hör alltid av honom, det är normalt. Jag ser mig som hans största supporter. Vi har en fin relation och jag hoppas att han kommer till finalen i Champions League. Jag önskar att han vinner den igen, bara han inte möter Inter i det fallet så hejar jag såklart på Inter.”

André Villas-Boas:” I Inter var han inte huvudtränaren men han var en taktiktränare och vi hade en bra feeling mellan oss. Jag tycker att en som har vunnit det han har vunnit inte kan diskuteras. En som är tränare vet att det är ett yrke med höga toppar och djupa dalar. När han lämnade så grät han även en och en annan tår. Han sa till mig:”Det är rätt att jag lämnar” även om jag bad honom stanna och att vi skulle vinna allt. Mou som höll honom väldigt kär sa till honom att han borde gå också. Han kom till Portugal när hälften av mästerskapet med ett lag som låg i botten och tog det till mitten. Sedan vet vi vad han lyckades med i Porto. Han till Inter? När han blev sparkad ifrån Chelsea kan det ha hänt många saker. Det är en som inte gömde sig och som fick ta ansvaret, även att gå emot viktiga spelare som Lampard och Drogba. Det är iaf vad jag läser just nu. Säkerligen skulle han behöva ändra mycket i Inter. Men det är inte upp till mig, ni måste fråga den som tar besluten i klubben.

En återvändo till Inter:“Jag har dörren öppen för presidenten hela tiden och skulle inte ha några problem med att komma tillbaka. Jag kommer värdera chansen om den ges till mig.”

Ödet Inter:“Det var väldigt fint att ödet tog mig till de svartblåa färgerna, sedan dagen jag gjorde debut med Perugia. I Inter har jag vunnit allt och haft tio fantastiska år. Att aldrig ge upp var vårt motto så länge jag var där. Jag hoppas att det här har varit ett par svåra månader med en fantastisk avslutning på säsongen.”

Framtid som tränare:“Jag tänker inte på det, jag kanske skulle kunna bli den nya Mourinho. Skämt åsido, jag kommer att gå för att göra utbildningen, sedan får vi se vad som händer.”

Din arvtagare Andrea Ranocchia:”Jag ser mig själv i Ranocchia, men han måste bli hårdare på ett fotbollsmässigt sätt. Är han för mycket en bra kille? Nej han är en bra kille. Men han måste bara bli lite mer mogen.”

De värsta straffarna:“Den som jag missade mot Siena på hemmaplan sårade mig mest. Den som jag slog in mot Siena som gjorde att vi vann scudetton var den bästa.”

Om Destro:”Destro är verkligen duktig, det året han var med oss på försäsongen i Los Angelos visade att han hade fina kvaliteter. Jag kommer ihåg att han tunnlade Samuel en gång. Hur det gick? Han har fortfarande märket kvar i ansiktet” skrattar Matrix.

Sedan frågas Destro om han kommer tillbaka till Inter och Matrix svarar för honom:”Våga säga nej. Det är klart han kommer att återvända” och Destro skrattar bara glatt.

Källa: Fcinternews 

By Editorial Staff