Cauet: “Ikväll blir Sneijder avgörande”

<!--:sv-->Cauet: “Ikväll blir Sneijder avgörande”<!--:-->
March 13, 2012 18:49
( )

Det har blivit många hyllningar och många som lagt vikt på Inters holländske trequartista Wesley “WS10” Sneijder idag. Näste man i ledet att prata om Sneijder är den gamle franske Interspelaren Benoit Cauet. Cauet talade till Radio Sport 24 och gav sin syn på kvällens Champions League-drabbning.

“Jag tror att Sneijder kommer komma att bli avgörande för Inter, men Inter måste ändå spela som ett lag. Resultaten mot Catania och Chievo har gett en positiv injektion. Förhoppningsvis kan Inter ta vara på de nyvunnat självförtroendet ikväll!”

Benoit Cauet avslutade med att kommentera Ranieris situation i Inter.
“Ranieri kan nog få stanna om Inter får med sig ett bra resultat i Champions League, där man kan få konkurrera med Real Madrid och Barcelona. Det finns fortfarande chans att nå en tredje plats också.” 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter