Loic Remy: “Forlan är min idol”

Loic Remy: “Forlan är min idol”-->
<!--:sv-->Loic Remy: “Forlan är min idol”<!--:-->
March 13, 2012 12:36
( )

Marseille stjärnanfallare Loic Remy är nu tillbaka och är disponibel för Didier Deschamps mot Inter ikväll. Remy kommer vara placerad vid målet och ska leda anfallet för Olympique Marseille mot Inters mittbackar. Idag uttalade sig Remy och förklarade att matchen mot Inter är mycket speciell för honom på en personlig nivå också. Han står nämligen på samma plan som sin anfallsförebild, Diego Forlan. Remy har betonat faktumet att El Cacha imponerat i sitt spelförande de senaste matcherna:

“F0rlan var stark vid matchen på Velodrome och gick flera gånger för N’Koulou. Nu är jag också tillbaka för Marseille och ska spela och jag är glad att möta Forlan. Jag ska be för honom innan matchen!”  

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter