Meazza går mot fullsatt. 70 000 biljetter väntas bli sålda!

Meazza går mot fullsatt. 70 000 biljetter väntas bli sålda!
March 13, 2012 12:21
( )

Inter ber om hjälp och de svartblåa supportrarna svarar. Likt hur eldkassarna i Sagan om ringen filmerna tänds, fast kanske ändå inte, Inter har tillkallat en stridshär och ikväll kommer man att få hjälp av minst 65000 Interisti på läktarna. Man väntas idag ha sålt minst 70 000 biljtter och 5 000 av de är fransmän. Precis som jag skrev i min krönika igår så kan det bli en “Interkväll”. En sådan kväll som vi inte har skämts bort med den här säsongen. En sådan speciell kväll som enbart Meazza kan bjuda på. En sådan kväll som Mourinho nostalgiskt kom ihåg som:”Vissa nätter på Meazza var vi inte elva mot elva utan vi var 60 000. Det är upplagt för en sådan kväll då vi har Champions League på besök tillsammans med Marseille. Låt oss börja drömma om en kväll, där himlen och nattens färger är d som står vinnande. Magica Inter, facci sognare!

By Editorial Staff