Medici: “Samuel gjorde inga misstag”

<!--:sv-->Medici: “Samuel gjorde inga misstag”<!--:-->
March 13, 2012 17:36
( )

Idag publicerades Lorenzo Medicis Serie A-krönika för Fotbollskanalen.se och för första gången så är det en Interspelare med i omgångens bästa, inte för att det har alldeles för positiv klang. Denne är vår mittback Walter Samuel som hamnar på andra plats bakom Napolis Ezequeil Lavezzi, före Diamanti, Lodi och Zlatan Ibrahimovic. Så här lyder Medicis motivering:

“Det skulle mycket till för Inter att göra mål och vinna. Tusan också att det behövdes järnväggen Walter Samuel för att lösa upp Claudio Ranieris tilltrasslade knutar. Argentinarens nick tre minuter från slutet betydde 0-1 för Inter och det var som att det målet släppte loss alla tunna darrande nerver i Inter-lägret. Inters största tuffing satte igång Ranieris känslomässiga sida. Vackert så.

Längre ner i krönikan när Lorenzo Medici utser omgångens elva så får Samuel en av mittbacksplatserna med förklaringen:

“Inga misstag i backlinjen och släppte loss alla Inter-knutar med sitt viktiga nickmål. Argentinsk mur 1” 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter