Pistone: “Inter går vidare. Ranocchia vill spela.”

March 13, 2012 18:17
( )

Den italienska gamle Interspelaren Alessandro Pistone pratade idag i Radio Sportiva och la korten på bordet om hur sitautionen ser ut för och i Inter. Vi på SempreInter.com ger er självklart Pistones ord.

“Inter kan definitivt gå vidare, även fast de förlorade första matchen. Jag tror att matcherna mot Catania och Chievo har gett Inter en hel del att stå på. Sneijder är en av få spelare som kan ge balans till ett lag samtidigt som han kan avgöra själv. Det är inför sådana här stora matcher som man måste behandla med full koncentration och verkligen spela för fansen.”

Vidare så kommenterade Pistone Andrea Ranocchias plats i Inter.
“Ranocchia? Han skulle nog gärna spela, men det är svårt att spela på San Siro och man måste ha ordentligt med kyla som endast kommer genom erfarenhet. Hans tid kommer.” 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter