Sandro Mazzola: “Inter kommer lyckas med Sneijder i spetsen”

<!--:sv-->Sandro Mazzola: “Inter kommer lyckas med Sneijder i spetsen”<!--:-->
March 13, 2012 17:50
( )

Den gamle Interspelaren pratade idag om åttondelsfinalen mellan Inter och Marseille och gav sina tankar om matchen. Så här lät hans uttalande, enligt fcinternews.it.

“Sneijder är på väg mot toppform igen och måste visa att han är kvar på den allra högsta nivån. Annars kommer alla potentiella köpare att backa, framför allt med den lönen han har. Ranieri gör sitt bästa för att lösa problemen som Inter dragits med under säsongen. Han gör ett bra jobb och jag tror att han kan få Inter att gå åt rätt riktning. Han har en trupp fylld med erfarenhet och kvalitéerna som behövs för att få med sig resultatet. Inter är bättre än Marseille. Även om laget inte varit så kontinuerliga på senaste tiden så har de ändå 90 minuter på sig att bevisa vad de går för.” 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter